image024image066

trak | power mini

Karikuesit HOPPECKE trak | power mini mund të karikojnë të gjitha llojet e baterive që janë në treg dhe garantojnë një performancë optimale. Këto karikues janë projektuar për karikimin e baterive të mjeteve industriale me përmasa më të vogla. Ato mund të përdoren për karikimin e baterive të pirunëve elektrik, platformave ngritëse, transpaletave, mjeteve dhe pajisjeve të pastrimit, etj. Këto karikues ofrojnë aftësi të mira në hapësira të ngushta. Falë teknologjisë së besueshme dhe inteligjente gjermane këto bateri me frekuencë të lartë ofrojnë efiçencë energjitike shumë më të lartë se karikuesit e tjerë konvencional. Me anë të këtyre karikuesve zvogëlohet emetimi i CO2 në atmosferë si dhe zvogëlohen kostot operative.

 

image481

image483