image024image066

trak | powerpack bloc

Bateritë HOPPECKE trak | powerpack bloc janë bateri të mbyllura për aplikime ciklike.
Në sajë të dizajnit të tyre kompakt, këto bateri janë ideale për përdorim në zonat me hapësirë ​​të kufizuar, p.sh. në makina pastrimi, karrige elektrike me rrota, mjetet e tjera me përdorim elektrik. Falë përdorimit të teknologjisë thithëse të qelqit absorbues, elektroliti është i fiksuar, duke i bërë këto bateri të mos kenë nevojë për mirëmbajtje.

Parimi i projektimit të Baterive HOPPECKE trak | powerpack bloc është e bazuar në përdorimin e pllakave në rrjet dhe teknologji ESS. Falë dendësisë së tyre të lartë të energjisë,Bateritë HOPPECKE trak | powerpack bloc marrin vetëm një sasi të vogël të hapësirës, ​​duke ju mundësuar që të maksimalizoni përdorimin në hapësira të ngushta që ju keni në dispozicion. Sistemi qendror i tharjes i integruar në kapakun e baterisë përmban një sistem tubash, opsional dhe mund të përdoret për kryerjen e përzierjes që përbëhet nga hidrogjeni dhe oksigjeni, në mënyrë të përcaktuar. Kapaku i sheshtë i baterisë me një doresë të integruar përbëjnë një sipërfaqe të thjeshtë për t'u pastruar dhe garantojnë një manipulim të thjeshtë gjatë montimit. Karakteristikat e Bateritë HOPPECKE trak | powerpack bloc bëjnë të mundur përdorimin e tyre në një gamë të gjerë aplikimesh.
Teknologjia e prodhimit të baterive trak | powerpack bloc u zhvillua nga HOPPECKE në fillim të shekullit dhe deri më sot ofron besueshmëri të shkëlqyer dhe një jetë të gjatë shërbimi në aplikimet industriale.