EMC është partner zyrtar i komapnisë gjermane të prodhimit të baterive industriale HOPPECKE

HOPPECKE e themeluar në vitin 1927 është sot një ndër kompanitë lider në botë për prodhimin e baterive industriale.

Më shumë se gjysma e kompanive më të mëdha në Gjermani janë klientë të HOPPECKE.

EMC shpk është krenare që ka bërë të mundur prezencën e këtyre produkteve cilësore në Shqipëri.

Bateritë industriale HOPPECKE ndahen në 4 grupe të mëdha përsa i përket fushës në të cilën ato aplikohen.

Më poshtë gjeni informacion për produktet HOPPECKE. Nëse ju nevojitet më shumë informacion mos hezitoni të kontaktoni EMC shpk.

 

TRAK

trak | powerpack lion

trak | powerpack lion

trak | uplift

trak | uplift

trak | power VL HPzB

trak | power VL HPzB

trak | powerpack

trak | powerpack

trak | powerpack bloc

trak | powerpack bloc

trak | power V L - HPzS

trak | power V L - HPzS

trak | power mini

trak | power mini

trak | bloc charger

trak | bloc charger

trak | Xchange BT

trak | Xchange BT

trak | Xchange PU

trak | Xchange PU

trak Xchange MU

trak Xchange MU

trak | xchange TU

trak | xchange TU

trak | intercooler

trak | intercooler

trak | systemizer rapid

trak | systemizer rapid

trak | systemizer powercube

trak | systemizer powercube

trak | systemizer fleet

trak | systemizer fleet

trak | collect premium

trak | collect premium

trak | monitor

trak | monitor

trak | monitor easypick

trak | monitor easypick

trak | aquacheck advanced

trak | aquacheck advanced

trak | aquacheck classic

trak | aquacheck classic

trak | systemizer dynamics

trak | systemizer dynamics

trak | Xcharge CS

trak | Xcharge CS

trak | Xchange BS

trak | Xchange BS

Karikuesit HOPPECKE trak | basic FS

Karikuesit HOPPECKE trak | basic FS

GRID

power.com XC

power.com XC

power.com HC

power.com HC

grid | power V H

grid | power V H

grid | power V X

grid | power V X

grid | power VR L

grid | power VR L

grid | power VR M

grid | power VR M

grid | power VR X (FT)

grid | power VR X (FT)

grid | power V M

grid | power V M

grid | power V L

grid | power V L

grid | supply

grid | supply

grid | aquagen pro

grid | aquagen pro

SUN

sun | power VR M

sun | power VR M

sun | power VR L bloc

sun | power VR L bloc

sun | power V L bloc

sun | power V L bloc

sun | power VR L

sun | power VR L

sun | power V L

sun | power V L

sun | powerpack classic

sun | powerpack classic

sun | fusebox

sun | fusebox

RAIL

rail | power FNC V X

rail | power FNC V X

rail | power FNC V H

rail | power FNC V H

rail | power FNC V M

rail | power FNC V M

rail | power FNC V L

rail | power FNC V L

rail | power FNC VC

rail | power FNC VC

rail | power FNC VA

rail | power FNC VA

rail | power VR

rail | power VR

rail | Aquafill LP

rail | Aquafill LP

Misioni ynë

Misioni ynë është që të jemi një partner i denjë për t'ju shoqëruar në projektet tuaja të zhvillimit si dhe për t'u bërë pjesë e zgjidhjeve të problemeve të ndyshme teknike të impianteve, makinerive dhe pajisjeve tuaja të punës. Vlerat dhe parimet janë bazë e padiskutueshme në krijimin e mardhënieve bashkëpunuese me klientët tanë.