Jeni të interesuar për punë?

Ky është një vendim shumë i rëndësishëm.

Nëse punon jetohet mirë.

 Njeriu është qënie aktive dhe e llogjikshme ndaj dhe duhet të jetë i nevojshëm.

Ju do të arrini sukses vetëm kur të tjerët të kenë nevojë për JU.

Ndaj, mësoni, trajnohuni, mundohuni, përkushtohuni, jinni të vëmendshëm, jini stabël dhe punoni fort.

Jeta është zgjedhje. Nëse zgjedh mirë do të kesh sukses. Nëse jo, ……

 

Para së gjithash, nëse keni në projekt të ikni jashtë shtetit, ju lutem mos aplikoni për të filluar punë në EMC.

Nëse jeni të vendosur të jetoni në Shqipëri, nëse jeni të përkushtuar për punën dhe nëse jinni të vëmendshëm, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm.