image181image066

max.power

Bateritë HOPPECKE max.power janë bateri të teknologjisë plumb-acid. Këto bateri arrijnë kapacitetin deri në 12 000 Ah. Fuqia maksimale e këtyre baterive dallohet nga aftësia që ato kanë për të mbajtur gjatë ngarkesën, falë piastrës pozitive të veshur si dhe jetëgjatësisë së madhe. Dizajni i ri, në përputhje me standartin DIN 40736 e bën këtë bateri shumë kompatibël. Të kombinuara me kapuçët aquagen HOPPECKE, këto bateri gati nuk kanë nevojë për mirëmbajtje, përsa i përket rimbushjes me ujë të distiluar.

 

KAPACITETI, DIMENSIONET DHE PESHA

image339

 

image341

 

image343