Guarnicionet

Guarnicionet janë një pjesë e pandarë e sistemeve hidraulike. Ato gjenden tek cilindrat, pompat, valvolat, rakorderitë dhe tek pothuajse të gjithë komponentët hidraulik.
Rëndësia e guarnicioneve dihet dhe është e kuptueshme nga të gjithë.    
Ndërkohë që falë teknologjive shumë të përparuara të prodhimit, kostot e tyre janë modeste në krahasim me të gjithë komponentët e tjerë hidraulik.    
Por ajo që merr kuptim me të vërtetë në kuadrin e kostove, është fakti që sa kohë harxhohet për të ndërruar një guarnicion.     
Shpesh ju duhet të zmontoni shumë komponentë për të zëvendësuar thjeshtë një guarnicion që nuk izolon rrjedhjen e vajit hidraulik.    
Në këtë rast imagjinoni sikur të mos të keni zgjedhur guarnicionin e duhur, apo akoma më keq sikur të keni vendosur një guarnicion me cilësi të panjohur.    
Shohim shpesh teknik që i zgjedhin guarnicionet thjeshtë duke i parë me sy.     
Nëse ky veprim do të ishte i saktë, atëherë përse ekzistojnë një numër shumë i madh përmasash për gurnicionet?    
Në programin e trajnimit që EMC shpk ka përgatitur për trajnimin e teknikëve të mesëm dhe teknikëve të lartë, ekziston një material i detajuar në lidhje me guarnicionet. 
Aty shpjegohen qartë mënyrat e përzgjedhjes, materialeve, proçedurave të instalimit të tyre etj.    
Në përmbledhjen e mëposhtëme tregohen guarnicionet e grupuara sipas një llogjike të caktuar.     
Në katalogun e guarnicioneve ju do të gjeni informacion të detajuar.

Shkarkoni katalogun e guarnicioneve.     
Aty do të gjeni informacione të shumta mbi fushën e aplikimit, përmasat dhe shumë e shumë karakteristika të tjera të nevojshme.

PERMBLEDHJE

Guarnicionet e shtages

Guarnicionet e shtages

Guarnicionet e pistonave

Guarnicionet e pistonave

Guarnicionet pastruese te shtagave

Guarnicionet pastruese te shtagave

Unazat guide te pistonave dhe shtagave te cilindrave hidraulik

Unazat guide te pistonave dhe shtagave te cilindrave hidraulik

Bokullat rreshqitese

Bokullat rreshqitese

Guarnicionet statike

Guarnicionet statike

Guarnicionet e sheshta

Guarnicionet e sheshta

Rondelet metalike

Rondelet metalike

Rondelet me gomine

Rondelet me gomine

 

Misioni ynë

Misioni ynë është që të jemi një partner i denjë për t'ju shoqëruar në projektet tuaja të zhvillimit si dhe për t'u bërë pjesë e zgjidhjeve të problemeve të ndyshme teknike të impianteve, makinerive dhe pajisjeve tuaja të punës. Vlerat dhe parimet janë bazë e padiskutueshme në krijimin e mardhënieve bashkëpunuese me klientët tanë.