Aktualisht sot në Europë dhe në vendet e zhvilluara, gjithnjë e më tepër bisneset po orientohen drejt marrjes me qera të mjeteve për përpunimin e ngarkesave. 

Edhe në vendin tonë ka filluar të kryhet kjo proçedurë. Ne tashmë kemi klientët tanë. 

EMC shpk ofron mjete me qera për përdorim afatshkurtër dhe për përdorim afatgjatë.

Në rast se ju lidhni një kontratë me EMC shpk, ju nuk do të keni më shqetësime për mjetet. EMC do t'ju përgjigjet për të gjitha.

Nëse jeni të interesuar, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni. Ne do të jemi shumë korrekt dhe transparent me JU.

Misioni ynë

Misioni ynë është që të jemi një partner i denjë për t'ju shoqëruar në projektet tuaja të zhvillimit si dhe për t'u bërë pjesë e zgjidhjeve të problemeve të ndyshme teknike të impianteve, makinerive dhe pajisjeve tuaja të punës. Vlerat dhe parimet janë bazë e padiskutueshme në krijimin e mardhënieve bashkëpunuese me klientët tanë.